Risotto med svampe og kål

risotterice

I denne ret kan du erstatte grønkål med grønne asparges, som smager fuldstændig fantastisk.

  • 1 tsk. olivenolie
  • 1 hakket løg
  • 1 fed knust hvidløg
  • 350 g. arborio ris (risotto ris)
  • 4 spsk. hvidvin
  • 1 l. grønsagssuppe
  • 200 g. grønkål
  • 100 g. svampe efter eget valg
  • 50 g. revet parmesan ost
  • Salt og peber

Varm olivenolien i en stor pande og steg løg og hvidløg i 2-3 min. og tilføj svampene. Tilføj risene og steg i 1 min. Tilføj vinen og reducer til det halve. Tilføj lidt suppe gradvist indtil risene er færdige og væsken er absorberet. I mellem tiden dampes grønkålen i 5 min. og tilføjes til risottoen med friskrevet parmesan. Stir-fry det og det er klar til servering.

Velbekomme.

Tilbage til opskrifter



Kost mod kræft

Forskningen viser, at der er en velbegrundet mistanke om kostens betydning for udvikling af kræft.

(Kilde: Kræftens Bekæmpelse)

Bøger

Banner
+ (alm. trafik takst)

Designet af: chrismacdonald.dk ::