Pasta med svampe

pastatomatrec

  • 250 g. spirulina pasta
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1 skalotteløg
  • 150 g. shiitake svampe, tyndt skåret
  • 100 g. maitake svampe
  • ¼ tsk. timian
  • ¼ kop hvidvin
  • 140 g. marinerede artiskokhjerter, drænet og hakket
  • 2 spsk. kapers (du kan undlade kapers, hvis du ikke kan lide dem)
  • Frisk basilikum

Kog vand og tilføj lidt salt – kog pastaen til den er al dente. Varm olivenolien i en stor pande. Svits hvidløg og løg indtil de bliver aromatiske. Øg varmen til medium og tilføj svampene og timian. Sauter indtil svampene starter med at blive bløde. Tilsæt vin og lade det simre i 2 min. Rør artiskokker og kapers i retten og lad simre i yderligere 2-3 min. Hæld svampe blandingen over pastaen og server med frisk basilikum på toppen.

Velbekomme.

Tilbage til opskrifter



Kost mod kræft

Forskningen viser, at der er en velbegrundet mistanke om kostens betydning for udvikling af kræft.

(Kilde: Kræftens Bekæmpelse)

Bøger

Banner
+ (alm. trafik takst)

Designet af: chrismacdonald.dk ::