Grød med frisk frugt og kanel

  • ½ dl grovvalsede havregryn 
  • ½ dl rugflager
  • 2 ½ dl vand 
  • Frisk frugt fx. blåbær, jordbær og/eller banan 
  • 1 spsk. kværnet hørfrø 
  • Evt. et drys kanel og sojamælk

Bland ingredienserne sammen i en dyb tallerken. Tildæk og mikrobølg ved 900 W i 2 minutter. Rør rundt og lad havregrøden hvile i 2 minutter inden servering. Hvis havregrøden bliver for stiv, kan der tilsættes lidt mere vand og røres rundt. Spis havregrøden med skiver af banan og jordbær og/eller en lille håndfuld blåbær. Evt. hæld lidt sojamælk på og et drys kanel.

Har du ingen mikroovn kommes ingredienserne til grøden i en gryde og koges under omrøring.

*Rugflager ligner grovvalsede havregryn, bare mørkere og fås økologiske.

Tilbage til opskrifter



Mere frugt og grønt

1.500-4.000 nye kræfttilfælde om året i Danmark, kunne være undgået ved at spise mere frugt og grønt.

(Kilde: Kræftens Bekæmpelse). 

Bøger

Banner
+ (alm. trafik takst)

Designet af: chrismacdonald.dk ::