Østershatte med grønkål

  • 4 østershatte i skiver
  • 1 bundt grønkål
  • 1 skalotteløg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, knust
  • 3 spsk. soja
  • 1spsk. honning
  • 1 spsk. sesamolie
  • 1 spsk. eddike
  • 1 spsk. revet ingefær
  • Salt og peber
Bring en gryde med vand i kog. Skyl grønkålen og blancher det indtil det er mørt. Hæld koldt vand over grønkålen og lad det dryppe af. Hak grønkålen i små stykker. Bland soja sauce, honning, sesamolie, eddike, ingefær, salt og peber. Varm en pande til medium varme og tilføj neutral olie samt hvidløg og skalotteløg. Tilføj grønkålen og sauter det i et minut. Tag panden af varmen og stil retten til side mens svampene tilberedes.

Tør den samme pande af og tilføj neutral olie. Opvarm panden til medium varme. Tilføj østershattene i skiver og steg dem til de er gyldne. Vend dem og hæld marinaden over svampene. Bliv ved med at vende svampene i marinaden. Læg grønkålen på en tallerken med svampene på toppen.

Tilbage til opskrifter



Mere frugt og grønt

1.500-4.000 nye kræfttilfælde om året i Danmark, kunne være undgået ved at spise mere frugt og grønt.

(Kilde: Kræftens Bekæmpelse). 

Bøger

Banner
+ (alm. trafik takst)

Designet af: chrismacdonald.dk ::