Tilberedning af udvalgte fødevare

Nedenstående er udvalgte fødevarer og hvordan de bedst tilberedes. God fornøjelse med at være kreativ og finde på nye opskrifter.

Bedst tilberedt
- Lycopene fra tomater
- Gulerødder
- Gurkemeje (eller blandet med peber for bedre optagelse)

Ok at tilberede
- Gurkemeje
- Ingefær
- Hvidløg
- Løg
- Porrer
- Forårsløg
- Grøn te
- Bær

Bedst rå eller lyn tilberedt
- Kål (blomkål, broccoli, alle former for kål)
- Æbler
- Limolene (aromatisk/essential olie i citrus skallen). Tilføj til maden ved at blande fintrevet skal af
  økologiske citrusfrugter
  eller friskpresset saft fra resten af citrusfrugten
- Brøndkarse
- Persille
- Spinat

Tilbage til opskrifter



Mere frugt og grønt

1.500-4.000 nye kræfttilfælde om året i Danmark, kunne være undgået ved at spise mere frugt og grønt.

(Kilde: Kræftens Bekæmpelse). 

Bøger

Banner
+ (alm. trafik takst)

Designet af: chrismacdonald.dk ::