Kidneybønne salat med tofu

kidneybeans

  • 250 g kidney bønner fra dåse
  • 1 løg
  • 1-2 fed hvidløg
  • 250 g baby spinat
  • 50 g tofu
  • 1/2 tsk.tørret oregano
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. balsamico eddike. Lys eller mørk efter smag og behag
  • salt og peber

Hæld bønner i en sigte og skyl dem med koldt vand. Finhak løg og hvidløg. Skyl spinaten og lad dem dryppe godt af. Bønner, løg, hvidløg samt spinat blandes i en skål. Tofuen skæres i tern og drysses over salaten. Rør olivenolie, balsamico eddike og oregano. Smag til med salt og peber. Fordel derefter marinaden over salaten.

Velbekommen.

Tilbage til opskrifter



Mere frugt og grønt

1.500-4.000 nye kræfttilfælde om året i Danmark, kunne være undgået ved at spise mere frugt og grønt.

(Kilde: Kræftens Bekæmpelse). 

Bøger

Banner
+ (alm. trafik takst)

Designet af: chrismacdonald.dk ::