Spicy rødbedesuppe

beetrootveg

  • 600 g rødbede
  • 1 porre
  • 1 stilk bladselleri
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 laurbærblade
  • 1 l grønsagsbouillon
  • 1 lime frugt
  • 1 chili
  • timian, salt og sort peber
  • Evt. bredbladet persille
Skær rødbeder og porre i mindre stykker. Hak hvidløg og chili fint. Opvarm olien i en gryde. Sauter grøntsagerne og hvidløg uden, at de tager farve. Tilsæt bouillon, timian, chili og laurbærblade. Lad retten simre under låg i ca. 40 minutter, til rødbederne er møre. Fjern laurbærbladene. Blend suppen. Tilsæt lime juice. Smag til med salt og peber. Server suppen med brød og hakket bredbladet persille. Spis evt. groft brød til suppen.

Velbekommen.

Tilbage til opskrifter



Kost mod kræft

Forskningen viser, at der er en velbegrundet mistanke om kostens betydning for udvikling af kræft.

(Kilde: Kræftens Bekæmpelse)

Bøger

Banner
+ (alm. trafik takst)

Designet af: chrismacdonald.dk ::